NYE TIDER - NYE TILTAG

VEJLES GRØNNE VALG ER NU OGSÅ VORES VALG.

Vi har valgt at indgå i samarbejdet omkring Vejles Grønne Valg. Dette betyder blandt andet, at vi vil blive bedre til at synliggøre overfor jer kunder, hvad vi gør for at mindske vores klimaaftryk, og hvad vi i fremtiden vil arbejde på at blive bedre til. 

Der er ingen tvivl om, at det grønne islæt i vores hverdag vil komme til at få mere og mere betydning. Og netop derfor er det noget vi vil arbejde med i tiden frem.

Nu og i fremtiden

Vi gør jo allerede en masse ting mere eller mindre bevidst. Dette blev synliggjort for os, da vi med konsulenten sad og gennemgik de punkter der ligger til grund for arbejdet med det grønne valg.

Men færdige er vi ikke, så derfor vil vi i fremtiden arbejde på, at gøre disse ting mere synslige for jer.  Vi vil samtid arbejde på, at gøre det grønne islæt en del af butikken og en del af dagligdagen.

Ny infoside på hjemmesiden

Vi er påbegyndt et arbejde hvor vi vil lave en side på vores hjemmeside, hvor I kan gå ind og læse om de forskellige tiltag vi allerede har sat i søen, men også om hvad vores mål for fremtiden er.

Dit, mit og vores valg

Vi kan i Heiny Boutique sagtens sige, at vi vil være grønnere i vores valg, men vores leverandører skal jo også gerne følge med. 

Når vi handler ind er det altid med det grønne islæt for øje, men ikke alle leverandører er kommet til den erkendelse endnu. Vi vil dog sige, at de fleste er godt med, men det er en proces hvor vi fortsat vil stille krav.

Materiale og materiale valg

Der er ingen tvivl om, at materialer i dag er en jungle. Vi er derfor begyndt at skrive materialesammensætningen på alle vores produkter. Her vil du som forbruger ikke være i tvivl om hvilke materialer produktet er lavet af. 

Men hvilke materialer er bæredygtige? Det er jo et spørgsmål som er svært at besvare. Fordi noget er økologisk, så er det ikke ensbetydende med, at det er bæredygtigt. Og omvendt vil mange syntetiske materialer være mere bæredygtige end mange naturmaterialer.

En ting er sikker

Der er en ting der er helt sikker, og det er kvaliteten. Vi udvælger altid vores produkter i en kvalitet som er bæredygtig. 

Vi er ikke tilhængere af køb og smid ud kulturen, så derfor er vi meget omhyggelige med vores kvaliteter. Hvis du køber et stykke tøj der kan holde i mange år, så vil det efter vores mening være meget mere bæredygtigt end et stykke tøj der er grimt og ødelagt efter kort tid.

Vi glæder os til rejsen og håber I vil rejse sammen med os.

Vi er nu gået igang med arbejdet og ved, at det ikke er noget vi bliver færdige med i morgen eller om nogensinde. Det er mere en proces, som vi hele tiden skal udvikle og ændre på.

Derfor er det også vigtigt for os, at du som kunde er med i processen. Vi håber at du vil komme og sige det til os, hvis der er noget vi kan gøre bedre eller anderledes. 

Vi er altid åbne for forslag og ideer - så kontakt os, hvis du har noget på hjertet.

 

31. maj, 2022 — Heidi Jespersen

Skriv en kommentar