HEINY BOUTIQUE LUKKER - MÅSKE!

Kære kunder og andre interesserede. 

Det er desværre nu, at jeg må meddele jer, at jeg har opsagt mit lejemål i Søndergade 1.a i Vejle.

Efter en formålsløs dialog med min udlejer omkring forskellige forhold i butikken, og den stadig stigende husleje (til trods for faldende priser i området), så har jeg valgt at opsige mit lejemål. 

Det var ikke helt sådan at jeg havde tænkt det skulle være, men det går ikke altid som man ønsker. Det billede I ser her er fra august 2019, hvor jeg med stor iver og store forventninger stod for at skulle åbne min butik. Jeg var fuld af iver og gåpåmod. 

Trods diverse uforudsete begivenheder, har butikken og min tilstedeværelse i Vejle, levet fuldt op til mine forventninger. Jeg har været glad for at gå på arbejde hver eneste dag, og har glædet mig over at møde mine kunder i hverdagen. 

Derfor er det trist hvis dette skal slutte her. Jeg opfordrer jer derfor til at holde øjne og ører åbne for muligheder for at fortsætte. Jeg nævner i artiklen, at jeg sagtens kan se mig selv i et butiksfællesskab, hvor vi er flere butikker sammen i et større lokale. At være flere sammen kan jeg kun se som en styrke. Flere om at dele de faste udgifter, flere om at dele medarbejdere og ikke mindst så er man flere om at få de gode ideer. 

Jeg håber så meget at der sker et eller andet der gør, at jeg kan fortsætte mit virke i byen. En by hvor jeg de sidste 14 dage har fået så mange tilkendegivelser, så mange skulder klap og så megen støtte og forståelse. 

TUSINDE TAK TIL JER ALLE - den anerkendelse er guld værd.

 

Hvis du vil læse artiklen i VAFO, så har jeg vedhæftet den her. 

Modeforretning i gågaden i Vejle har opsagt sit lejemål.

 

Jeg vil lave et blokskriv, så snart jeg har nyt om, hvordan fremtiden kommer til at se ud. Indtil da - KIG IND - jeg er her i 4-5 måneder endnu :-)

22. februar, 2023 — Heidi Jespersen

Skriv en kommentar