logo
Midt i Vejle finder du Heiny Boutique - en lille livstilsbutik for den moderne kvinde, der som os elsker alt det klassiske med et twist.
banner
Om os      Information    Kontakt os
Søndergade 1.A, 7100 Vejle +45 30 69 49 91
DSC04200
DSC04167
DSC04140
OM OS

I Vejle midtby finder du Heiny Boutique – en lille livstilsbutik for den moderne kvinde, der som os elsker alt det klassiske med et twist. Ikke nødvendigvis et stort twist. Men et twist. Et smil. Eller en solstråle. Et glimt af din identitet. Det er nemlig ikke os, der skaber vores outfit. Det er vores outfit, der skaber os. Derfor spørger vi altid: »who’s afraid of pink, orange and green!?«. Vi er i hvert fald ikke – og det synes vi så absolut heller ikke, at du bør være.

 

I Heiny Boutique forhandler vi tøj, sko, tasker og accessories til hver en lejlighed – både hverdag og fest. Tøj til dit liv – fra du står op om morgenen, til du kravler under dynen om aftenen. Vi har det stilrene, enkle look, der får dig til at passe perfekt ind på arbejdspladsen. Blazeren. Bukserne. Og skjorten. Vi har også den farverige, iøjenfaldende kjole eller t-shirt, der får dig til at stå ud til festen. Der gør dig bebærket. Vi har det hele, og alt er gennemsyret af ovenstående motto: At vi alle skal turde lade vores personlighed skinne igennem vores påklædning.

 

Det er det fundament, Heiny Boutique er bygget på.  Derfor har vi også været oppe på allerøverste hylde for finde vores samarbejdspartnere. Brands, der passer ind i vores fortælling og deler vores mål. De er dygtige. Miljøbevidste. Kreative. Langt størstedelen af dem er lokale. Danske. Både større og mindre.

Etablerede og upcommings. Alle er de nærværende. Personlige. Vedkommende.  Det er brands, der tør være anerledes. Brands, der er nysgerrige og nyskabende. Det er brands, der tør udfordre og bryde traditionerne på deres helt egen måde. Brands, der ved, hvad de kan. Der formår at omfavne tidens trends. Og brands, der altid står op for det sublime håndværk og leverer en tårnhøj kvalitet i både udseende, funktionalitet, finish og materiale. Vi kan uden at tøve et sekund sige, at vi ikke har et brand eller en style i butikken, som vi ikke selv ville elske at eje i vores egen garderobe – det er vores målestok for alt.

 

Det er vores altoverskyggende mission, at du skal have muligheden for at udtrykke dig selv igennem dit outfit. Det er vores brændende ønske. Det er med det i tankerne, vi har plukket vores samarbejdspartnere. Og det er benzinen, der får os op om morgenen. Vi står altid klar til at hjælpe dig. Vejlede dig om stil, farver og snit. Guide dig. Og presse dig. Med åbne arme, højt humør og stor viden. Vi elsker kontakten. Ansigt-til-ansigt. At møde dig i øjenhøjde. Og der findes ikke en bedre betaling end dit smil og glæden i dine øjne, når du har fundet det perfekte outfit. Det outfit, der skriger af dig. Det er det, den fysiske butik kan. Det er det, vi hos Heiny Boutique kan. Det lover vi.

ANMELDELSER

JERES MENING OM OS

Som kunde betyder du alt for os. Uden dig ville vi slet ikke eksistere. Vi går på arbejde hver eneste dag for at møde dig. Snakke med dig. Og hjælpe dig. Derfor betyder det også uendeligt meget, hvad du har at sige om os. Både ris og ros. Du kan læse, hvad andre siger om Heiny Boutiquer herunder:

Super god og sød betjening, rigtig gode og up-to-date varer/udvalg. Kommer gerne igen!-Lena Rævdal

Fantastisk butik! Fede mærker og super god service. Jeg har flere gange handlet i Heiny Boutique, og jeg kan varmt anbefale den.


-Nete Sørensen

VORES HISTORIE
Historien om Heiny Boutique starter ved historien om mig. Mit navn er Heidi Nymark. Jeg er butiksindehaver og Heiny i Heiny Boutique. Butikken er mig. Og jeg er butikken. Det er min drøm og min passion, der møder dig, når du træder ind ad døren i Søndergade 1A i Vejle midtby. Det er mig, der møder dig.

 

Oprindeligt er jeg uddannet i en lille smykkebutik i Hadsund, hvor jeg udtjente min elevtid hos en ældre herre, der kunne sit håndværk. En dygtig urmager med sans for at drive forretning. Kort tid efter blev jeg indkøber i smykkeafdelingen i Salling i Aalborg, og et liv med fokus på guld og sølv begyndte at forme sig. Men en slem nikkelallergi kom i vejen. Dengang var mønter fyldt med nikkel, og jeg kunne simpelthen ikke håndtere dem. Mine hænder blødte, hver gang folk betalte med kontanter – og det gjorde folk altid dengang. Derfor blev det til et hurtigt farvel til en branche, jeg ellers var kommet til at elske.

 

I stedet kastede jeg mig ud i lærergerningen. Jeg blev færdiguddannet på Ribe Seminarium i 1997 og flyttede kort tid efter til Fredericia med min familie. Her var jeg først skolelærer på Egumvejen skole og sidenhen skoleinspektør på Lillebæltskolen, men den nye folkeskolelov med øget inklusion skubbede mig ud på kanten. Ud i en tilstand, der fik min familie til at sige fra. Der skulle ske noget. Jeg måtte væk fra jobbet som lærer – ellers ville familien gå i opløsning. Det forudså min mand og mine børn.
På mange måder viste det sig at være held i uheld. En solstrålehistorie på en regnvejrsdag. Fire år efter – i efteråret 2015 – kunne Heiny Bags nemlig slå dørene op i Vendersgade i Fredericia. Et stort læderunivers med tasker og punge, kufferter og accessories i alverdens afskygninger til både kvinder og mænd. Børn og voksne. Jeg fandt hjem. Jeg fandt tilbage til begyndelsen af mit arbejdsliv. Jeg fandt tilbage til min passion. Min drøm. Og med dankort, MobilePay og andre elektroniske betalingsformer var det helt uden nikkelallergi.

 

Det var ikke tilfældigt, at jeg åbnede en læderforretning. Med en syerske som mor lå det lidt i kortene. Jeg er vokset op i et hjem med skind, fine Utzon-frakker samt -nederdele, og lædermaterialer har altid haft min interesse. Desuden syntes jeg, det var umuligt at opstøve en kvalitetstaske i hele Trekantsområdet. Jeg opdagede dog hurtigt, at min store entusiasme og mit egentlige engagement hørte kvindeuniverset til. Tasker og accessories. Det var det, jeg elskede. Og det var på det felt, jeg kunne gøre en forskel. Derfor blev stiletter og sko, handsker og hatte hurtigt en del af Heiny Bags. Og det skulle vise sig at blive startskuddet til Heiny Boutique – et helt univers kun for kvinder!

 

I sensommeren 2017 flyttede jeg og min mand til Vejle efter 19 år i Fredericia. Den 5. oktober 2019 rykkede butikken efter os. Jeg faldt pladask for Vejle og elsker byen mere og mere for hver dag. Naturen. Historien. Og menneskemyldret i gågaden. Her kan man alt. Det blev jeg hurtigt bevidst om. Og jeg blev hurtigt bevidst om, at jeg måtte rykke min butik med. Trods fem fantastiske år i Fredericia skete der bare for lidt. Der kunne snildt gå en dag, uden at et eneste mennesker kom forbi butikken. Det gjorde mig lidt ensom. Således blev Fredericia gågade til Vejle gågade – og Heiny Bags blev til Heiny Boutique. Et univers med tøj, sko og accessories til den moderne kvinde. Et univers, hvor vi ikke sætter alder på vores kunder – for mode har ingen alder! Og et univers, hvor vi har både high-end brands samt strik til 350 kroner. Med andre ord: Mit drømmeunivers.