Om firmaet Dea Kudibal

Firmaet er grundlagt af Dea Kudibal, som var datter af kunstnere og bankfolk. Dea Kudibal har derfor flair for design, men også for forretning. Dea Kudibal er uddannet inden for design i København og fik derefter en bachelor i Fashion Mangement fra London College of Fashion

Brandet

Dea Kudibal som et brand blev grundlagt i 2003. I starten var det tørklæder og sjaler i lækrematerialer der var det essentielle. I foråret 2008 kom den første tøjkollektion med feminine prints, flotte farver og gode pasformer som firmaets DNA.

Udviklingen

Som tiden gik udviklede firmaet den stretch silke kvalitet, som nu er firmaets signatur. Dette sammen med den luksuriøse kvalitet, sammen med fleksibiliteten har gjort at deres silkekvalitet er en del af alle deres kollektioner.

Firmaet har altid haft en fascination for den etniske kultur, hvilket kan ses i de eksklusive materialer og de raffinerede håndlavede detaljer som broderier og perlebesætninger.

Looket i en Dea Kudibal kollektion er sofistikeret, luksuriøs og feminin, men altid med bemærkelsesværdige  detaljer.  Firmaets kollektioner giver dig mulighed for at finde dit Dea Kudibal look, hvadenten det er feminin, kantet eller eksklusiv.

Each season new unique and exclusive prints are designed with love in Copenhagen.

Besøg Dea Kudibals egen hjemmeside.