Søndergade i Vejle

 

Hvor finder du os

Ud over her på siden, hvor du kan finde os 24/7 så finder du os også i hjertet af Vejle.

Vi ligger i Søndergade 1.a. Klemt lidt inde mellem nogle store butikker, men spørg om vej så skal vi guide dig. Søndergade 1.a ligger i den sidste bygning på højre side før lyskrydset ved Rådhuset.

Parkering

Der er masser af muligheder for parkering i nærheden af butikken. Mange vælger at holde ved Kirketorvet, hvor der er mulighed for betalingsparkering eller en 30 minutters parkering gratis.

Langt de fleste vælger dog at parkere i et af Vejles fine parkeringshuse, hvor du finder det største i Bryggen i Vejle og det andet i nærheden af Nørregade, det hedder Trondur.

Mange besøgende fra nær og fjern

I Vejle har vi mange besøgende fra nær og fjern. Dette blandt andet  på grund af den fine bymidte og de mange specialforretninger, som der ikke findes mange af mere.

Det er netop dette der fik mig til at flytte min butik til Vejle. Den gode stemning, de mange arrangementer og de mange gode kolleger.

At vi har mange kunder fra hele landet er også grunden til, at jeg nu udvider med en net butik. Det skal være tilgængeligt at besøge Heiny Boutique.

City Vejle

City Vejle er vores branche forening. Det er et netværk for de erhvervsdrivende i Vejle. Det er her der bliver tænkt store tanker for Vejle. Det er her der laves arrangementer for jer kunder. Og det er her vi finder sparring med vores kolleger.

Som kunde skulle du tage at følge med i hvad der sker i byen. På City Vejles hjemme side bliver der postet alt fra kulturtilbud, livekoncerter, arrangementer for børn og  voksne og meget meget mere.

Lad dig inspirere til en hyggedag i Vejle! Find inspirationen på City Vejles hjemmeside.

 

Vi ses i butikken

Søndergade 1.A – 7100 Vejle