BOSS er et af vores hovedbrands i butikken.

BOSS er et af de vigtiste brand i butikken. BOSS har fulgt butikken, også dengang den var en ren taskebutik. Nu hvor vi har tøj er vi blevet meget glade for dette brand. De laver nogle helt fantastiske ting. Dette vil blive beskrevet yderligere på denne side.

BOSS historien bag det kendte brand

HUGO BOSS blev grundlagt allerede i 1923. Firmaet blev grundlagt at Hugo Ferdinand Boss i Tyskland nærmere bestemt i byen Metzingen. Det var dengang udelukkende tøj til mænd der blev produceret, og hvem kender ikke de klassiske og eftertragtede jakkesæt til herrer.

At HUGO BOSS producerede uniformer under 2.verdenskrig er ikke nogen hemmelighed, og trods ryet efter krigen har de arbejdet sig op til at være et respekteret og anerkendt mærke på den globale modescene.

I 1998 lancerede de den første kollektion til kvinder, og i dag er de kæmpe store indenfor mode til kvinder.

HUGO BOSS står i dag bag en stor kollektion, og ikke kun af tøj, men også af accessories som ure, sko, lædervarer, parfume og meget mere.

Med sit klassiske design, den altid gode kvalitet, de gode pasformer og den innovative udvikling af deres brand er Hugo Boss en af de største på den danske modescene.

Og vi er stolte af at forhandle dette fantastiske brand.

BOSS (WHITE LABEL) & HUGO (RED LABEL)

I Heiny Boutique forhandler vi begge disse mærker, og er samtidig meget stolte over at kunne tilbyde jer dette. Begge mærker er kendetegnet ved at have disse ord som deres fokus punkter;

  • KVALITET
  • PASFORMER UD OVER DET SÆDVANLIGE
  • INNOVATIV UDVIKLING AF BRANDET
  • BÆREDYGTIG PRODUKTION

HUGO

Vi forhandler det klassiske jakkesæt med bukser, nederdel og jakke fra denne linje. Det er et meget klassisk jakkesæt i en lækker kvalitet af uld. Jakkesættet har en utrolig god pasform, og der er to forskellige bukser og to forskellige jakker alt efter din kropstype.

Dress op, dress ned, klæd dig på til enhver lejlighed.

 

Vi bruger ofte BOSS som grundlaget når vi laver oplæg i butikken. BOSS er klassisk tøj, som kan bruges som grund styles når du vælger din stil. Med vores andre fantastiske brands kan du så give det klassiske et lækkert tvist. 

Hvis du vælger en helt klassisk buks, nederdel eller kjole fra BOSS kan den sættes sammen med noget fra de andre brands, så du får lige den stil du går efter.