Velkommen i kundeklubben

Vi har i Heiny Boutique valgt at lave en kundeklub for vores kunder.

Når du er medlem af denne klub vil du som det første få 20% på dit første køb i vores fysiske butik. Efterfølgende vil du altid få 10% loyalitets rabat.

Af andre fordele kan nævnes, at nyheder som f.eks. lancering af nye brands først og fremmest vil ske via en mail til dig.

Vi afholder også arrangementer (dette er dog sat i bero i øjeblikket grundet covid 19) her vil du også som medlem blive inviteret som den første.

Vi laver af og til før udsalgs shopping, som også vil være for jer medlemmer som første prioritet.

Som noget ny lancerer vi late night shopping.

Late night shopping

Late night shopping er for dig der har en travl hverdag, hvor det kan være svært at få tøj shopping passet ind. Det kan også være dig, der har barsel og synes det er svært at komme afsted og købe tøj, når der er børn med.

Vi tilbyder at åbne butikken for minimum 3 kunder. Så få fat i et par veninder eller noget familie – kontakt os for at aftale et tidspunkt der ville passe jer.

Så sørger vi for hygge, masser af plads til at prøve samt helt unik mulighed for at afprøve forskellige stilarter helt i fred.

Meld dig ind allerede i dag.

Herunder kan du via vores login tilmelde dig i vores kundeklub.

Når du får vores velkomstmail skal du medbringe denne i butikken. Vi opretter dig i vores kartotek og du får vores personlige kundekort, som du skal medbringe når du shopper.

Spamfilter.

Din velkomstmail vil med stor sandsynlighed ende i dit spamfilter, så tjek lige denne et par gange før du går i panik. Ellers ring eller skriv til os, og vi får løst problemet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.