Heidi Nymark Jespersen

Lidt om Heiny Boutique og kvinden bag butikken

Mit navn er Heidi Nymark og jeg er dermed Heiny i Heiny Boutique. Jeg er den der står bag butikken, denne hjemmeside og ikke mindst står jeg også bag disken når du besøger mig i Heiny Boutique i Søndergade 1.a. i hjertet af Vejles fantastiske gågade.

Butikken ligger som sagt meget centralt i Vejles gågade, en placering jeg er rigtig glad for. Her møder jeg mange forskellige mennesker hver dag, og indtil nu har jeg fået stamkunder fra både Fyn og Sønderjylland. Mange af mine kunder vælger at tage på shoppetur til Vejle, for som de siger har Vejle et stort udbud af butikker som kan noget ud over det sædvanlige, og som ikke er del af en større kæde.

Historien bag butikken.

Jeg har i mange år arbejdet som skolelærer og har dermed været væk fra butiksbranchen i flere år, men i 2014 måtte jeg sige farvel til dette virke. Dette grundet, at jeg ikke længere kunne stå inde for det folkeskolen var blevet til.

I 2014 valgte jeg derfor at søge arbejde i en lokal butik, og i løbet af 2015 fik jeg lyst til at udleve drømmen om at få mit eget. Derfor åbnede jeg i oktober 2015 butikken Heiny Bags i Fredericia.

Flytning til Vejle

I efteråret 2017 flyttede min mand og jeg til Vejle. Vi er begge meget begejstrede for Vejle og i særdeleshed alt det Vejle har at tilbyde. Her tænker jeg på spisesteder, natur, butikker, kultur og meget meget mere. Vejle har bare det hele.

Det eneste Vejle manglede var min lille butik. Derfor tog jeg den store beslutning at flytte mit livsværk til Vejle.

04.oktober 2019

Den 4.oktober 2019 blev Heiny Boutique så en realitet. Butikken blev flyttet, men samtidig valgte jeg at lave om på konceptet i butikken. Fra at være en mere eller mindre traditionel taskebutik gik vi nu over til at være et kvinde univers med alt det dertil hører.

Vi forhandler alt lige fra trusser og strømper til tasker og jakker, samt en masse der imellem.

Målet med butikken

Mit mål med butikken er at skabe et kvindeunivers med lækre tøjmærker i gode kvaliteter. Jeg vil sælge tøj som er klassiske. Det klassiske skal dog tages med et tvist, for vi har også noget af det der stikker ud og er meget anderledes end det de har til at hænge på bøjlerne i mange andre butikker.

Hvad får du når du handler i Heiny Boutique i Vejle

Det der er vores kerne kompetencer er;

  • service som er helt i top
  • venlig og kompetent betjening
  • ærlighed og anstændighed
  • en vilje til at gå langt for vores kunder

For mig er det vigtigt at møde mine kunder i øjenhøjde. Dette gælder uanset om du er studerende, arbejdsløs eller direktør frue. Alle kunder bliver mødt af det samme smil og den samme vilje til at give dig en købsoplevelse ud over det sædvanlige.

Jeg vil have glade kunder, som kan lide at komme ind til mig – og ikke mindst glade kunder, som vil komme igen.