Herunder kan du læse, hvordan Heiny Boutique indsamler og behandler oplysninger om dig – vores såkaldte »persondatapolitik«.

 

Når du besøger www.HeinyBoutique.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din færden på vores hjemmeside. Det kunne for eksempel være, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden, hvor ofte du besøger vores side, hvilke sider du åbner og lignende.

 

Herunder finder du vores brug af cookies. Cookies er i sig selv ganske ufarlige og indeholder ikke virus eller andet skidt. I bund og grund er det blot en lille tekst-fil, der bliver lagret i din browser med et mål om at kortlægge din færden, når du besøger www.HeinyBoutique.dk. Du er naturligvis altid helt anonym, ligesom vi hverken kan se dine personlige oplysninger eller dit indhold på computeren ved hjælp af cookien. Oplysningerne om dig og din adfærd på hjemmesiden registreres i en samlet oversigt over alle brugernes adfærdsmønstre, hvorfor vi altså ingen oplysninger har direkte knyttet til dig. Derudover skal det understreges, at ingen cookies på www.HeinyBoutique.dk videresendes eller sælges til tredjepart, og du har selvfølgelig mulighed for såvel at afvise som slette cookies på din personlige computer: Hvis du ønsker det, kan du finde en guide på erhvervsstyrelsens hjemmeside – klik her.

 

Formålet med at indsamle oplysninger om dig og din færden på www.heinyboutique.dk er alene at optimere både brugeroplevelsen som selve hjemmesiden. Vi anser det som værende et vigtigt parameter at kende dig godt: Jo bedre vi kender dig, desto bedre en oplevelse kan vi tilbyde dig. Sådan er det både i virkeligheden og online.

 

Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på www.HeinyBoutique.dk, indsamler vi den information, du selv afgiver i forbindelse hermed – det kunne blandt andet være navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalings- og leveringoplysninger som -metode. Det er nødvendigt med disse oplysninger for blandt andet at kunne levere de produkter, du her bestilt – og i øvrigt opfylde en eventuel aftale med dig, herunder at kunne administrere din rettighed til at returnere eller reklamere. Disse oplysninger deles med en tredjepart, hvis det er nødvendigt. Eksempelvis videregives oplysninger såsom dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer såvel som specifikke leveringsønsker til PostNord samt GLS, der forestår leveringen af de købte varer til dig.

 

For at gøre køb via webshoppen så sikkert som muligt, krypterer Heiny Boutique al information med SSL (Secure Sockets Layer). Det betyder i sin enkelthed, at informationen sendes via en sikker forbindelse, og dine kortoplysninger kan således ikke læses af udenforstående. Heiny Boutique samarbejder med en autoriseret betalingsformidler (Bambora), der står os bi, når du handler på webshoppen. De kontrollerer – direkte hos din bank – gyldigheden på dit kort, når du betaler med et sådan, og vi forbeholder os således retten til at tjekke dine personlige oplysninger ved kortbetaling. Heiny Boutiques betalingsformidler behandler selvfølgelig dine betalingsoplysninger korrekt og i overensstemmelse med den internationale sikkerhedsstandard, så du er altså i trygge hænder, når du handler på www.HeinyBoutique.dk.

 

Også i vores fysiske butik i Søndergade 1.A, 7100 Vejle, vil vi fra tid til anden indsamle og behandle personlige data om dig. Det kunne eksempelvis være i tilfælde af en konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde en bluse, et par bukser, en kjole, et par sko eller noget accessories fra Heiny Boutique og i den forbindelse skal oplyse dit navn, mobilnummer og din e-mailadresse for at deltage i konkurrencen. Det kunne også være i forbindelse med en reklamation eller returnering af en vare, hvor du bliver bedt om at angive navn, adresse, telefonnummer og underskrift. Det er en nødvendighed, når vi skal opretholde og administrere din ret til at reklamere samt returnere.

 

Herudover indsamler vi information om dig og din virksomhed, hvis du er leverandør til Heiny Boutique – herunder kan nævnes oplysninger såsom navn, stilling, e-mail og telefon. Formålet er at kunne købe og få leveret produkter fra dig som leverandør samt løbende indgå i et leverandør-/kundeforhold og dermed opfylde de forpligtelser nedfældet i vores fælles kontrol. Vi behandler oplysningerne efter den aftale, vi har indgået med dig eller din virksomhed og opbevaring af aftalen såvel som det tilhørende regnskabsmateriale sker i henhold til bogføringsloven.

 

Ligeledes indsamler vi information om dig, hvis du søger ansættelse hos Heiny Boutique. Informationen er den, du selv har angivet i forbindelse med ansøgningen, ligesom det eventuelt kunne være oplysninger fra tests (persontype, m.m.), som vi hos Heiny Boutique har fundet behov for at foretage som et led i enten rekrutteringen eller selve ansættelsesperioden. Ydermere forbeholder vi os retten til at screene internettet – herunder LinkedIn, Facebook og andre sociale medier – i forbindelse med din ansættelsesproces såvel som at kontakte referencer, hvis du har opgivet sådanne. Formålet hermed er selvfølgelig alene at kunne vurdere, hvorvidt vi hos Heiny Boutique kan tilbyde dig ansættelse, ligesom vi benytter oplysningerne til at kommunikere med dig i forbindelse med rekrutteringen.

 

Alle oplysninger – både cookies og information indsamlet ved køb på webshoppen eller i vores fysiske butik – vil som udgangspunkt blive slettet inden for en femårig periode. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring – det kunne eksempelvis være en nødvendighed for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for at opfylde lovkrav. Hvis du søger ansættelse hos Heiny Boutique, sletter vi dog din information efter blot seks måneder – medmindre du har givet samtykke til andet, eller der forinden er opstået et velbegrundet behov for at opbevare dem i længere tid.

 

Det skal endvidere pointeres, at kun medarbejdere, der her et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

 

DINE RETTIGHEDER
Heiny Boutique er forpligtet til at informere dig om dine rettigheder i forbindelse med behandlingen af din persondata. Det kan du læse mere om herunder:

 

Du er til hver en tid berettiget til at anmode os om at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Du kan eksempelvis spørge til formålet med registreringerne, kategorierne af personoplysninger såvel som eventuelle modtagere af din persondata. Du har ret til at få udleveret en kopi af personoplysningerne, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker dette, skal du sende en skriftlig anmodning til kontakt@heinyboutique.dk, hvor du bedes dokumentere, at du er den, som du giver dig ud for at være. Du har endvidere ret til at få korrigeret personlysninger om dig selv, såfremt du bliver opmærksomhed på, at der er fejl i informationen, vi har registreret om dig. Hvis det er tilfældes, bedes du rette skriftlig henvendelse til os, således fejlen kan udbedres.

 

I enkelte, særlige tilfælde har du ret til dataportabilitet eller at få slettet alle eller visse af dine personoplysninger lagret på www.HeinyBoutique.dk. Til hver en tid har du dog ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, ligesom du til enhver tid kan tilbagekalde dit samtykke eller slette dine cookies. Du kan se hvordan længere oppe i dette skriv, hvor vi linker til erhvervsstyrelsens hjemmeside.

 

Er du utilfreds med vores behandling af dine persondata, er du i din ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Klagen kan ske på mail dt@datatilsynet.dk eller på telefon +45 33 19 32 00.

 

KONTAKTOPLYSNINGER
Heiny Boutique er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via www.HeinyBoutique.dk. Hvis du har spørgsmål, bemærkninger eller andet til vores persondata- eller cookiepolitik, skal du være velkommen til at kontakte os. Det samme er tilfældet, hvis du ønsker at gøre brug af en eller flere af de nævnte rettigheder beskrevet ovenfor. Vores kontaktoplysninger er som følge:

Heiny Boutique ApS
Søndergade 1.A.
7100 Vejle

Tlf.nr.: 30 69 49 91
E-mail: kontakt@heinyboutique.dk

Heiny Boutiques persondatapolitik er opdateret den 18.august 2019.