Pieszak

Vi er glade for at kunne præsentere Pieszak og især Pieszak jeans i Heiny Boutique.

Kvinden bag firmaet Pieszak er Henriette Pieszak. Henriette er en passioneret og engageret designer, der lever og ånder for sine brands. Henriette har en arbejdet med tøj og design det meste af hendes liv, og haft sin gang i både Magasin,  Bestseller og Hummel. Henriette valgte i 2007 at starte sit eget firma med et for øje, nemlig at skabe Jeans med god pasform.

Lokalt islæt

Firmaet ligger i Kolding, så mere lokalt bliver det næsten ikke. Vi forhandler mærket Pieszak, fordi de har de lækreste jeans i de mest perfekte pasformer.

Miljø og bæredygtighed

Pieszak er også en af de eneste firmaer i Danmark, som producerer jeans som har svanemærket.  Læs mere om svanemærket her.

Svanemærket gives kun til virksomheder der i produktionen overholder de strengeste krav til både miljø- og sundhedsforhold under hele produktets rejse fra bomuldsmark til færdigt design.

“Det har været vigtigt for mig, at lave et produkt, hvor bæredygtighed er indtænkt i hele designets fødekæde, men hvor der samtidig ikke er gået på kompromis med den pasform og kvalitet, som er Pieszaks DNA – og hvor udtrykket også stadig er fashion, hvilket er heltgrundlæggende i vores design filosofi “- Henriette Pieszak.

 

 

Pieszak i Heiny Boutique.

Pieszak er ikke kun et jeansfirma, i dag laver de mange andre ting, som f.eks. chinos, strikbluser, jakker og meget meget mere.

Vi har altid et stort udvalg fra dette brand på vores hylder.