Hos Heiny Boutique tilbyder vi selvfølgelig prisgaranti på alle varer i butikken såvel som webshoppen, men det er op til dig at bevise, at den pågældende vare kan fås billigere et andet sted.

 

Hvis du handler i butikken, bedes du således medbringe et print eller link til hjemmesiden, hvor varen handles billigere, mens du på webshoppen skal sende os en mail med beviserne, inden du gennemfører dit køb. Herefter vil vi vende tilbage med en opdateret pris, hvis varen vel at mærke opfylder betingelserne for prisgarantien.

 

Prisgarantien omfatter kun et-styk-prisen på den pågældende vare inklusive den billigste leveringsmulighed. Prisgarantien gælder udelukkende varer omfattet af danske regler for told, moms og forbrugerbeskyttelse. Varen skal være på lager i samme størrelse- og farvevariant og kunne købes samt levereres inden for maksimalt tre hverdage, og prisgarantien kan ikke anvendes på kø-tilbud, slagtilbud og ophørsudsalg.

 

Vi tilbyder også prisgaranti på varer fundet på udenlandske hjemmesider, såfremt de har et europæisk CVR-nummer og leverer til Danmark. Her matcher vi den billigste pris fra den udenlandske side plus deres fragtpris til Danmark.