Sand Copenhagen

SAND Copenhagen er et af de førende danske modebrands lige nu. SAND Copenhagen laver mode, til kunden, som har sans for detaljerne, elsker de bedste materialer og sætter pris på det perfekte snit i deres tøj.

Historien bag SAND Copenhagen

Historien om SAND Copenhagen er ikke kun historien om et af de mest succesfulde og verdensomspændende modefirmaer i Danmark nogen sinde, det er også historien om ægte kreativitet, passionen for det håndværksmæssige og øjet for de smukke produkter.

Firmaet blev grundlagt i Danmark, men har også rødder i det italienske, og derved får dette brand det bedste fra to verdener. Det skandinaviske øje for design og stil- passionen for materialer og et højt niveau når vi taler om kvaliteter.

Firmaet blev i 1981 grundlagt af ægteparret Søren og Lene Sand, som ønskede at kombinere det bedste fra nord og syd for at opnå et moderne look i en høj kvalitet.

Kollektionerne fra SAND Copenhagen

Alle kollektionerne fra dette brand er altid meget klædelige og nemme at elske. Man kan altid kombinere på kryds af sæsonernes trends og man kan altid finde styles der giver dig som kunde din helt egen stil og udtryk.

We are not just a fashion company making clothes. There are a lot of thoughts behind each collection, a lot of creative energy in every item. Not only because of the feel of the fabrics or the beauty of the items but also because you can wear everything with ease, and feel comfortable wherever you are”, Søren says.

SAND Copenhagen samarbejder med de bedste

Af samarbejdspartnere kan nævnes den legendariske fotograf Helmut Newton og den lige så kendte Bryan Adams.

SAND Copenhagen er også kendt for at bruge topmodeller i deres arbejde med at få kollektioner ud til alle. Endvidere arbejder de sammen med flere kendte influencers fra hele verden.

Tre nøgleord der beskriver SAND Copenhagen som brand

  • Kvalitet – De bedste og fineste materialer, gerne italienske.
  • Bæredygtighed – Nøglen til fremtiden.
  • Produktion – Skabe stærke bånd til produtionen

SAND Copenhagen i Heiny Boutique

Vi er stolte af at præsentere dette skønne danske brand for jer, og i dag er det et af vores bærende brands i butikken.

Vi køber gerne fra alle kollektionerne og får det afstemt med de andre brands vi fører, således at du kan mikse og matche mellem de brands vi fører. Derfor vil du ofte se at vi i vores markedsføring mikser f.eks. en skjorte fra SAND Copenhagen med en buks eller nederdel fra Hugo Boss.