Opstarten.

Denne planche var udgangspunktet for vores arbejde med det grønne valg. Via denne kommer vi rundt omkring alt hvad der kan være med til at gøre butikken mere grøn.

Hvad er det vi allerede gør?

Krav til leverandører

Når vi handler ved vores leverandører, så tilstræber vi at indkøbe så grønt og bæredygtigt som muligt.

Vi er i den store sammenhæng bare nogle små fisk, når det handler om at stille krav. Men vi kan stadig være med til at presse på for at få vores produkter til at blive mere grønne. 

I løbet af det sidste års tid, er tendensen da også, at vores leverandører bliver mere og mere bevidste om deres kunders ønsker og krav til produkterne. 

Produkterne

Når vi ligger nye produkter op på vores hjemmeside, så skriver vi meget udførligt, hvilke materialer produktet er lavet af, og gør via dette, jer som kunder mere bevidste om, hvad det er for et produkt vi tilbyder. Er der tale om et genbrugsmateriale, vil det altså fremgå af produktbeskrivelsen. 

I den fysiske butik er vi meget bevidste om, at oplyse kunderne omkring de samme ting, dette i dialogen omkring de enkelte produkter.

Vores grønne bøjler

Vi er stolte af vores fine bøjler som er lavet af græs. Det vil altså sige, at de ikke indeholder noget plastik. Samtidig er de super flotte enkle og meget elegante. 

Forsendelser til kunderne

Når vi sender pakker til jer, så bruger vi meget gerne genbrugs æsker og genbrugs emballage til forsendelse. Det er altså ikke de fine skarpe papkasser, som I vil modtage, men derimod en kasse/æske der har været brugt før.

Overskuds varer 

Overskuds varer er ikke et begreb vi bruger......

Vi sælger alt hvad vi får ind i butikken så vidt muligt. Der kan dog være tilfælde, hvor en bluse er blevet falmet af solen, eller der er gået en syning i en bluse eller buks. Hvis dette sker, så sætter vi varen ned til et minimum og prøver at sælge den alligevel. Kan dette ikke lade sig gøre, så forærer vi tingene til en genbrug, som kan reparere og sælge i deres butikker. 

Vi smider simpelthen bare ikke noget ud.

Grønne poser i orange

Vi investerede for et par år siden i nogle fine nye poser. Disse poser er lavet i et materiale, som er genbrug, og som ikke er miljøbelastende. Disse poser kan vores kunde købe og bruge igen og igen og igen. 

Ikke nok med at de er miljø venlige - de er også genanvendelige.

Og når man møder sine poser i Odense til en messe, så bliver man da lidt stolt.

Vi øver os i at blive mere grønne

Det kan være meget små ting i hverdagen, som er med til at gøre en forskel. Vi genbruger pap fra forsendelse til vores skilte i butikken. Vi er bevidste omkring de rengørringsmidler vi benytter. Vi giver ikke unødigt emballage med vores kunder. Vi genbruger så meget som mulig af det materiale vi får fra vores leverandører og vi er faktisk blevet ret kreative på dette område. 


Når vores brands laver bæredygtige tiltag vil det fremgå af siden der omhandler dette brand og/eller under det enkelte produkt.